Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H συγκλονιστική ταινία της UEFA για τον Θρύλο, με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Αλαμπασύνη! (videos, photos)

H συγκλονιστική ταινία της UEFA για τον Θρύλο, με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Αλαμπασύνη! (videos, photos)
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 20:12

Εδώ και 20 ημέρες και συγκεκριμένα, από τις 29/5, ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ευρώπης. Ο Θρύλος των γηπέδων σήκωσε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου στην «OPAP Arena», καθώς στον συγκλονιστικό και ιστορικό τελικό του Conference League, επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα, με «χρυσό» σκόρερ τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Μια ιστορική στιγμή για όλους τους «ερυθρόλευκους», μια στιγμή που είχαν ονειρευτεί γενιές και... γενιές οπαδών: ένα ευρωπαϊκό! Χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, το «όνειρο... τρελό» όλων των Πειραιωτών έγινε πραγματικότητα: ο Ολυμπιακός κάτοχος του Conference League!

H UEFA, λοιπόν, «μαγνητοσκόπησε» το «τρελό» ταξίδι του Θρύλου ως την κατάκτηση του Conference League και δημιούργησε μία mini ταινία, με βασικό θέμα τον ιστορικό τελικό του ελληνικού ποδοσφαίρου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αντίπαλο τους «βιόλα», αλλά και με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Αλαμπασύνη, έναν μαχητή της ζωής, έναν εκ των πιο φανατικών ΓΑΥΡΩΝ.

«Είναι μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο. Μπορεί να μην το ξαναζήσουμε αυτό. Είναι κάτι που ονειρεύονται όλες οι γενιές. Έχουμε να κοιμηθούμε 10 μέρες. Θα είναι μαγικό συναίσθημα. Είναι η μεγαλύτερη βραδιά της ζωής μου. Πρέπει να το κατακτήσουμε», δήλωσε στην κάμερα της UEFA ο «ερυθρόλευκος» Γιάνναρος και πρόσθεσε: «Οι ώρες περνάνε. Ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδο. Τώρα είναι η στιγμή μας. Αυτό που περιμέναμε. Από την ημέρα που έχουμε γεννηθεί».

«Τα καταφέραμε κόουτς», είπε ο φίλαθλος του Ολυμπιακού στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, κλαίγοντας, μετά τον τελικό με την Φιορεντίνα στην «OPAP Arena» και την κατάκτηση του Conference League.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το βίντεο!

Δείτε τα βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης