Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι μεταγραφικές «ανάσες» των Ροντινέι-Έσε

Οι μεταγραφικές «ανάσες» των Ροντινέι-Έσε
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 16:49

Από την πρώτη τους συμμετοχή στον Ολυμπιακό, οι Ροντινέι και Σαντιάγκο Έσε «κέρδισε» τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Οι δύο άσοι αποτελούσαν από τα βασικά «γρανάζια» στη «μηχανή» του Θρύλου, κάνοντας τη διαφορά στη μεσαία γραμμή και στην δεξιά πλευρά αντίστοιχα, με την ποιότητα, και τα τρεξίματα τους με αποτέλεσμα να είναι από τους αγαπημένους -φετινούς- ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Η ικανότητα του «Ρόντι» αλλά και η έλλειψη αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης τον έφεραν σε θέση να αγωνιστεί για 4.439 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις. Μια επίδοση που δεν είχε φτάσει ποτέ ξανά στην καριέρα του.

Ο Σαντιάγκο Έσε που… σταμάτησε στα 4.098. Προφανώς τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο και ο Αργεντινός είναι υπερπολύτιμοι για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ ωστόσο χρειάζεται και η απαραίτητη διαχείριση για να έχουν την απαραίτητη φρεσκάδα και ενέργεια ώστε να αποδίδουν στο 100%. Κοινώς ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν χρειάζεται να έχει από πίσω τους παίκτες που μπορούν να τους αντικαταστήσουν επάξια.

Για την θέση του Ροντινέι οι Πειραιώτες έχουν φροντίσει από νωρίς, κάνοντας δικό τους τον καλύτερο δεξιό μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Κοστίνια. Την ίδια ώρα μια από τις βασικές στοχεύσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι είναι η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή με την πρώτη περίπτωση να είναι «κλεισμένη» και φυσικά αναφερόμαστε στον Μάρκο Στάμενιτς που σύντομα θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού για να δώσει «ανάσες» στον Έσε.

Διαβάστε επίσης