Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στα «ραντάρ» της Παρτιζάν ο Ραντζέλοβιτς

Στα «ραντάρ» της Παρτιζάν ο Ραντζέλοβιτς
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 15:23

Στις 8 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ σε αυτή θα υπάρχουν και κάποιοι παλιοί γνώριμοι.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, όπως αποκάλυψαν χθες (18/6) με δημοσιεύματα τους, Ρώσοι και Σέρβοι. Ειδικότερα, το ρώσικο μέσο «Gazeta» αναφέρει ότι ο δανεισμός του Σέρβου μέσου στη Ρούμπιν Καζάν αναμένεται να ολοκληρωθεί και η συνεργασία τους να μην επεκταθεί περαιτέρω.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα από την Σερβία, αναφέρουν ότι ο Σέρβος εξτρέμ βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Παρτιζάν ενόψει της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, oι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου, όπου θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League, βρίσκονται μεταξύ άλλων στην αναζήτηση εξτρέμ και ο άσος που ανήκει στον Θρύλο, είναι εκ των εκλεκτών για να τον αποκτήσουν. Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα κάποια κρούση για την απόκτηση, με τον μάνατζερ του παίκτη να δηλώνει ότι δεν πρόκειται να μείνει στην Ρωσία.

Θυμίζουμε ότι, ο Ραντζέλοβιτς, φέτος είχε μόλις 1 γκολ σε 23 συμμετοχές, ενώ στους «ερυθρόλευκους» έχει αγωνιστεί 75 φορές, σκοράροντας 7 τέρματα και δίνοντας 5 ασίστ.

Διαβάστε επίσης