Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ήρεμο καλοκαίρι του Θρύλου και οι άλλοι που θα... ματώνουν για την Ευρώπη!

Το ήρεμο καλοκαίρι του Θρύλου και οι άλλοι που θα... ματώνουν για την Ευρώπη!
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 14:25

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από το Θαλδίβαρ της Ισπανίας ήρθε αθόρυβα. Χωρίς πανηγυρισμούς και αποθεώσεις. Ήταν ο τρίτος προπονητής στη φετινή σεζόν. Αναλάμβανε… καμένη γη και την ομάδα, που έδειχνε παραδομένη σε μία χρονιά χαμένη και κατάφερε τρεις μήνες μετά, να σηκώσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του Συλλόγου.

Είναι τεράστιο κέρδος για τον Σύλλογο, καθώς μετά από 10 χρόνια δεν θα παίξει προκριματικά, αλλά αντίθετα θα ξεκινήσει από ευρωπαϊκούς ομίλους, όπερ αυτό σημαίνειν ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει αργότερα από τους άλλους. Το καλό για τους παίκτες είναι ππου θα κάνουν «γεμάτες» διακοπές. Η ομάδα ξεκίνησε πέρσι στα τέλη Ιουνίου προετοιμασία και έκλεισε την χρονιά 29 του Μάη. Τώρα άπαντες θα πάνε διακοπές, θα έχουν περισσότερες μέρες να ξεκουραστούν και δεν θα υπάρχει από νωρίς η πίεση των αγώνων.

Την ώρα που οι… απέναντι θα… ματώνουν στις καλοκαιρινές αναμετρήσεις νοκ άουτ που θα οριοθετήσουν το ευρωπαϊκό τους μέλλον, εκείνοι του Ευρωαπαϊκού θα είναι… αλλού! Στις… ξαπλώστρες να χαλαρώνουν, απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή ραστώνη, σε περιόδους… απαγορευμένες πια για παίκτες ελληνικών ομάδων με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Τέλος, ο Θρύλος έχει πλέον άνεση χρόνου να υλοποιήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και τα «θέλω» του «Μέντι», ενώ, οι άλλοι τρέχουν και δεν φτάνουν…

Αυτά είναι τα κέρδη αυτής της τεράστιας και ιστορικής επιτυχίας των Πειραιωτών, που θα ατενίζουν με ηρεμία το μέλλον από φέτος.

Διαβάστε επίσης