Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος «εξτρέμ»: Ο σίγουρος, οι εκκρεμότητες και οι προσθήκες

Φάκελος «εξτρέμ»: Ο σίγουρος, οι εκκρεμότητες και οι προσθήκες
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 14:03

Tην ώρα που οι ευρωκούπες του Ολυμπιακού σε Κόνφερενς και Youth League κάνουν το ταξίδι τους σ’ όλη την Ελλάδα, απ’ τον Εβρο μέχρι την Κρήτη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ οφείλει να ασχοληθεί με σημαντικά ζητήματα, όπως είναι οι διορθώσεις στο ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Μία απ’ τις θέσεις που έχει ρίξει το βλέμμα του ο Βάσκος τεχνικός είναι αυτή του εξτρέμ. Με την υπόθεση του -ελεύθερου από συμβόλαιο- Γιώργου Μασούρα να μην είναι 100% ολοκληρωμένη, οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος κόουτς έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τον… ασβέστη, κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου.

Εκτός του Ζέλσον Μαρτίνς κανένας άλλος δεν είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Φυσικά πρόθεση του συλλόγου είναι να παραμείνουν τόσο ο Φορτούνης, όσο και ο Ποντένσε και προς αυτή την κατεύθυνση εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο πρόκειται ακόμα για ανοιχτά μέτωπα

Στο Ρέντη επιστρέφει έπειτα από τον δανεισμό του στην Αουγκσμπουργκ ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος αν ήταν άλλος προπονητής στον πάγκο, θα έφευγε ξανά, αλλά με τον συμπατριώτη του

Ο Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί τελικά να συμβεί, ακόμη και να υπάρξει δεύτερη ευκαιρία. Οπως και να ’χει, ο «Μέντι» θέλει έναν ακόμη ακραίο και δη αριστεροπόδαρο, επειδή θέλει να έχει καλές επιλογές στην τριάδα πίσω απ’ τον επιθετικό. Μην ξεχνάμε ότι φέτος πίσω απ’ τον φορ έπαιξε και ο Φορτούνης και ο Γιόβετιτς, αλλά και ο Τσικίνιο.

Ανεξάρτητα από όλες αυτές τις υποθέσεις ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για εξτρέμ, με τα ονόματα των Μπερενγκέρ, Ριόχα και Χιλ, αλλά κι άλλοι βρίσκονται στην λίστα . Φυσικά αν δεν βγει «λευκός καπνός» από τις διαπραγματεύσεις με Φορτούνη και Ποντένσε, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε και για άλλον εξτρέμ ικανό να κάνει την διαφορά.

Διαβάστε επίσης