Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Tέρζιτς για Στάμενιτς και... Ολυμπιακό!

O Tέρζιτς για Στάμενιτς και... Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 12:11

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του για την φετινή σεζόν, αφού ο Μάρκο Στάμενιτς είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Το «The Athletic» έκανε χθες την αποκάλυψη πως η Νότιγχαμ Φόρεστ (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) ετοιμάζεται να κλείσει τον ποδοσφαιριστή προκειμένου στην συνέχεια να τον δώσει δανεικό στους Πειραιώτες. Οι Σέρβοι στάθηκαν πάντως στο γεγονός πως επιλογή του 22χρονου μέσου ήταν να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Και αυτή είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ, από την οποία και θα «μεταπηδήσει» στην ομάδα του Πειραιά, ο Νεοζηλανδός ποδοσφαιριστής που κάνει σπουδαία δουλειά στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικότερα, σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Zurnal» υπογράμμισε πως: «Αν και τις προηγούμενες μέρες φαινόταν ότι ο Μάρκο Στάμενιτς πουλήθηκε στην Κόβεντρι, ο διεθνής μέσος της Νέας Ζηλανδίας θα ζητήσει να πάει σε έναν από τους συλλόγους της Premier League. «Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την Κόβεντρι, αλλά δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Ο Στάμενιτς δεν ήθελε να πάει στο Πρωτάθλημα, αλλά μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο σύλλογος από εκεί επικοινώνησε μαζί μας, διαπραγματευτήκαμε και πιστεύω ότι θα υπογράψουμε τη μεταγραφή αύριο για αποζημίωση 5,5 εκατομμυρίων ευρώ - είπε ο Ζβέζνταν Τέρζιτς, γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα».

Διαβάστε επίσης