Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μέλλον, προοπτική, ελπίδα»

«Μέλλον, προοπτική, ελπίδα»
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 10:10

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από τη μέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέλαβε το τιμόνι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και από τότε, ο ισχυρός άνδρας του θρύλου, δε σταματάει να γράφει ιστορία. Η συμφωνία Κόκκαλη-Μαρινάκη επιτεύχθηκε στις 18 Ιουνίου 2010 ύστερα από συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας και διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες. O Σωκράτης Κόκκαλης είχε πει: «Επετεύχθη η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από δω και πέρα η ΠΑΕ ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει ότι διεκδικούσε αυτά τα χρόνια. Είναι μια συνεργασία η οποία έχει βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε: «Όπως σας είπε και ο κ. Κόκκαλης ο οποίος παραμένει πρόεδρος ότι είπαμε και κάναμε, το κάναμε για το καλό, για το μέλλον, για την προοπτική και για την ελπίδα. Η συμφωνία αυτή είναι ότι καλύτερο έρχεται τα επόμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό».

Εξάλλου, στις 10 Μαρτίου του 2025, ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει τα εκατό χρόνια ζωής του, αφού ιδρύθηκε στις 10/3 του 1925. Μάλιστα, ήδη από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έχουν παρουσιάσει το νέο σήμα της ομάδας, το οποίο έχει σχεδιαστεί και έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο της ομάδας, κερδίζοντας με το «καλημέρα» εξαιρετικά σχόλια.

Φυσικά, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η ημερομηνία αυτή θα είναι ξεχωριστή, αφού θα έχει την τιμή να βρίσκεται αυτός στο τιμόνι της διοίκησης του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου. Και φυσικά, θέλει και τα 100 χρόνια του συλλόγου, να συνοδευτούν από κατακτήσεις τίτλων και μεγάλων επιτυχιών στην Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης

Πάει... Παρίσι ο Έσε!

Πάει... Παρίσι ο Έσε!

O άσος του Θρύλου αναμένεται να βρεθεί στις κλήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες...