Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει... Παρίσι ο Έσε!

Πάει... Παρίσι ο Έσε!
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 09:30

Μεγάλη διάκριση για τον Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού, μιας και αγωνίστηκε με την Εθνική Αργεντινής Κ23 κόντρα στην Παραγουάη, με «φόντο» τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ως γνωστόν, ο μέσος των «ερυθρόλευκων» ενσωματώθηκε στην Εθνική Αργεντινής Κ23, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και αγωνίστηκε στα δύο τελευταία φιλικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με αργεντίνικο δημοσίευμα, ο Έσε θα βρεθεί στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Εστεμπάν Εντούλ έκανε γνωστό με ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα X πως ο Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού θα βρίσκεται τελικά στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής αντί του Άλαν Βαρέλα.

Τις επόμενες εβδομάδες ο προπονητής της Κ23 της «αλμπισελέστε», Χαβιέρ Μασεράνο θα ανακοινώσει επίσημα την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στο Παρίσι, η οποία θα αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα δώσει το παρών στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης