Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Επικό: Φίλος του Ολυμπιακού κολύμπησε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα για το «όνειρο τρελό» (videos)

Επικό: Φίλος του Ολυμπιακού κολύμπησε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα για το «όνειρο τρελό» (videos)
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 - 19:40

Η περιήγηση των τροπαίων του Conference, αλλά και του Youth League, συνεχίζεται, με τις δύο κούπες να βρίσκονται στη Χίο.

Εκεί την παράσταση έκλεψε ένας φίλος του Ολυμπιακού, που βούτηξε στο λιμάνι του νησιού με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Για την ιστορία, ο Κώστας Κόκκινος είναι γνωστός συμβολαιογράφος της Χίου και διάγει το 76ο έτος της ηλικίας του. Όπως μαρτυράει και το επώνυμο του είναι αγαπημένος φίλαθλος του Ολυμπιακού από τα παιδικά του χρόνια.

Όντας βετεράνος κολυμβητής και υδατοσφαιριστής του Ναυτικού Ομίλου Χίου βλέποντας φέτος την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη έδωσε την υπόσχεση ότι θα βουτήξει και θα κολυμπήσει στο λιμάνι της Χίου αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο. Έτσι σήμερα που έφθασαν τα δύο Ευρωπαϊκό τρόπαια του Ολυμπιακού στη Χίο βούτηξε στο λιμάνι και έκανε το διάπλου της εισόδου για να τιμήσει την αγαπημένη του ομάδα, παρουσία των φίλων του.

Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Κόκκινος είναι ένας από τους γηραιότερους υδατοσφαιριστές στην Ελλάδα καθώς συμμετείχε σε Εθνικά Πρωταθλήματα μέχρι την ηλικία των 61 χρόνων αρχικά με το Ναυτικό Όμιλο Χίου και αργότερα με τον Άρη Κάμπου. Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χίου Δημήτρης Σκαπινάκης ήταν εκεί και τον τίμησε με το συλλεκτικό λάβαρο του Ομίλου.

Πηγή: tvpatrida.gr

Διαβάστε επίσης