Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μαρινάκης: 14 χρυσά χρόνια στον Ολυμπιακό. Οι άλλοι, δεν θα τα ζήσουν ούτε σε 14 ζωές!

Μαρινάκης: 14 χρυσά χρόνια στον Ολυμπιακό. Οι άλλοι, δεν θα τα ζήσουν ούτε σε 14 ζωές!
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 00:10

14 χρόνια στον Ολυμπιακό έχει συμπληρώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 12 χρυσά χρόνια. Με πολλούς τίτλους, πολλά πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρωπαϊκές κούπες, σπουδαίες νίκες κόντρα σε μεγαθήρια.

Πολλές χαρές, αναμφίβολα. Υπήρξαν και στιγμές που τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αλλά πού δεν συμβαίνει και αυτό; Μέσα στη ζωή, μέσα στον αθλητισμό είναι και αυτά. Και το θέμα είναι κάθε «αποτυχία» να μπορείς να τη διαχειρίζεσαι σωστά. Άλλωστε, κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο με την επιτυχία. Όπως υπάρχουν και τα πάνω, υπάρχουν και τα κάτω. Και στον Ολυμπιακό, τα κάτω με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι, είναι πολύ λίγα. Ελάχιστα.

10 πρωταθλήματα σε 14 χρόνια δεν τα λες και λίγα, έτσι! Τους... χάρισε και 4 για να έχουν με κάτι να... παίζουν και να χαίρονται. Να παίρνουν ένα πρωτάθλημα και να κάνουν λόγο για... δυναστεία. Εκεί τους κατάντησε.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει τα 47 πρωταθλήματα. Και συνεχίζει να ονειρεύεται. Και το 48ο, και το 49ο και το 50ό που θα φέρει, πρώτα ο Θεός, και το 5ο αστέρι στη φανέλα σε πρωταθλήματα, γιατί μπήκε και του Conference League.

Όλα αυτά που ο Πρόεδρος έχει πετύχει από την πρώτη μέρα και μέσα σε 14 χρόνια με την αγαπημένη του ομάδα, οι άλλοι δεν θα τα ζήσουν ούτε σε... 14 ζωές. Ναι, έχει κάνει και λάθη, αλλά και αυτά μέσα στον αθλητισμό είναι. Ποιος δεν έχει κάνει; Και ο ίδιος το παραδέχεται, άλλωστε. Γιατί, ακόμη και αν μία χρονιά κάτι δεν λειτουργήσει όπως πρέπει, ή όπως θα ήθελε, έχει τον τρόπο να το αλλάξει. Βγαίνει μπροστά και εγγυάται το αύριο του Ολυμπιακού. Και όσο είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπροστάρης, να μη φοβάσαι τίποτα.

Όσα έχει πετύχει σε 14 χρόνια, λοιπόν, άλλοι δεν μπορούν ούτε να τα φανταστούν. Γι’ αυτό και κάποιοι, επειδή βλέπουν ότι δεν μπορούν να τον φτάσουν, χρησιμοποιούν κάτι βόθρους και κάτι μηχανισμούς «λάσπης» με σκοπό να πλήξουν τον Ολυμπιακό, μπας και τον... πλησιάσουν. Δεν ξέρουν, όμως, ότι δεν κερδίζουν κάτι έτσι. Ίσα-ίσα που τον «θυμώνουν» περισσότερο και εκείνος τους γλεντάει περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

Πάει... Παρίσι ο Έσε!

Πάει... Παρίσι ο Έσε!

O άσος του Θρύλου αναμένεται να βρεθεί στις κλήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες...