Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγάλο «στοίχημα» με Ποντένσε, Όρτα, και Κάρμο

Το μεγάλο «στοίχημα» με Ποντένσε, Όρτα, και Κάρμο
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 10:33

Η στόχευση του Ολυμπιακού ήταν απ’ την αρχή ξεκάθαρη. Να μείνουν όλοι όσοι ήταν στην ομαδάρα που έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Conference League.

Είτε μιλάμε για περιπτώσεις που… παίζουν μπάλα δύο (σ.σ. ελεύθεροι), είτε για υποθέσεις που υπάρχει και τρίτος στην μέση (σ.σ. δανεικοί). Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τις εξελίξεις θέλοντας όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ρόστερ που τελείωσε τη σεζόν ώστε μετά να ξέρει τη στόχευσή του.

Με τους Πορτογάλους, Κάρμο, Ποντένσε και Όρτα, όπως έχουμε τονίσει εδώ και καιρό, να είναι το πρώτο μεγάλο «στοίχημα», ώστε να τους δούμε με τα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν.

Για τον Κάρμο, τα δεδομένα είναι εν πολύ γνωστά. Επιθυμεί να παραμείνει στο Λιμάνι και για αυτό ο Ολυμπιακός στοχεύει να κλείσει γρήγορα την υπόθεση, έτοιμος να προχωρήσει σε νέο deal με την Πόρτο, προσφέροντας ένα σεβαστό ποσό για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του 25χρονου στόπερ! Μία υπόθεση που κυλάει καλά κι υπάρχει η αισιοδοξία πως θα έχουμε χαμόγελα στο τέλος, όπως και του Ντάνιελ Ποντένσε, που κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να δείξει στη Γουλβς πως η θέση του είναι στον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του Ορτα είναι περίπλοκη καθώς η Μπράγκα δεν βάζει… νερό στο κρασί της, με τον Ολυμπιακό και τον ίδιο πιέζουν κι αυτό δεν θα σταματήσει μέχρι η Μπράγκα να καταλάβει πως δεν έχει πολλές επιλογές.

Διαβάστε επίσης