Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιζήτητος ο Ελ Κααμπί, προτεραιότητα του ο Θρύλος!

Περιζήτητος ο Ελ Κααμπί, προτεραιότητα του ο Θρύλος!
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 - 13:56

Παίκτης της σεζόν 2023-24 του Conference League (και φυσικά, πρώτος σκόρερ) αναδείχθηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μετά τα «πράματα και θάματα» που έκανε με τον Ολυμπιακό, κατακτώντας τον τίτλο με 11 γκολ. Γενικά, την περσινή -πλέον- χρονιά, ο Μαροκινός στράικερ μέτρησε 33 τέρματα με τον Θρύλο, σε 50 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Όπως είναι λογικό, ο «ερυθρόλευκος» επιθετικός, ο οποίος μεγάλωσε στη φτώχια και έκανε πολλές και διάφορες δουλειές (έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο σε ηλικία 21 ετών), τράβηξε όλα τα βλέμματα της Ευρώπης πάνω του και προκάλεσε μεγάλο «θόρυβο» γύρω από το όνομά του, χάρη στη φοβερή σεζόν που πραγματοποίησε.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα στη Γαλλία που αναφέρουν πως η Μαρσέιγ έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του. Είναι η γαλλική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Επίσης ο Μαροκινός «φονιάς» έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και μια από αγγλική ομάδα. Εσχάτως το όνομα του ακούγεται και στο ρεπορτάζ της ισπανικής Λας Πάλμας.

Ο Ολυμπιακός, από την μεριά του, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα και ελέγχει το θέμα. Η πρόταση που του έχει κάνει είναι εξαιρετική και πλησιάζει τα 2.000.000 ευρώ ετησίως. Με βάση το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι, οι απολαβές του ήταν κοντά στις 800.000 ευρώ. Μάλιστα, «σύμμαχος» στην παραμονή του είναι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς έχουν εξαιρετική σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, με προπονητή τον Μεντιλίμπαρ έβαλε μέσα σε 3,5 μήνες τα 20 από τα 33 γκολ του. Άρα, σημαίνει ότι του ταιριάζει ο τρόπος του παιχνιδιού του Βάσκου.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται «καυτοί» για την υπόθεση του Ελ Κααμπί, καθώς οι μνηστήρες για την απόκτησή του θα αρχίσουν να κάνουν το ενδιαφέρον τους επίσημο και ο Μαροκινός διεθνής θα έχει πολλές επιλογές στα χέρια του, ωστόσο, το πρώτο μέλημα του είναι να παραμείνει στο Λιμάνι.

Διαβάστε επίσης