Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σε αναμμένα κάρβουνα Διαμαντόπουλος, Μανούχος

Σε αναμμένα κάρβουνα Διαμαντόπουλος, Μανούχος
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - 22:39

Πως θα σταθούν στην επόμενη μέρα οι διεθνείς διαιτητές Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και Μανούχος (Αργολίδας) με τα λάθη που έχουν κάνει; Ηδη, φέρονται να το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι ότι βρίσκονται προς την έξοδο από τον πίνακα της Super League, όπως και ο Σιδηρόπουλος. Είναι λογικό να μην αισθάνονται βέβαιοι για την παραμονή τους, άλλωστε χρειάζεται και ανανέωση ο πίνακας των διεθνών.

Ο Διαμαντόπουλος, στο πλαίσιο των πλέι οφ της σεζόν 2022-23, είναι ο διαιτητής που παρέλαβε στο αεροδρόμιο τους Πολωνούς συναδέλφους του και σύμφωνα με τον Μάνταλο ανέφερε ότι η κατάστασή τους δεν ήταν η πρέπουσα», δηλαδή ανέφερε ότι ήταν μεθυσμένοι, κάτι που οι ίδιοι διεύψευσαν, ενώ ο Ρατσκόφσκι υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα οι Πολωνοί να αντικατασταθούν και να σφυρίξει ο ίδιος τον αγώνα ΑΕΚ-Αρης. Στα παραπάνω προσθέστε ότι έχει κάνει πολλά κραυγαλέα λάθη υπέρ της ΑΕΚ, τόσο πριν όσο και μετά το συγκεκριμένο περιστατικό.

Το είχε πει πριν ένα χρόνο και ο Αλαφούζος: «Κάθε φορά ο Διαμαντόπουλος σφυρίζει υπέρ της ΑΕΚ». Ο Παναθηναϊκός είχε βγάλει και ανακοίνωση μετά τη 2η αγωνιστική της σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ», ανέφερε μετά το παιχνίδι του με τον Βόλο.

Ο Μανούχος έχει ταυτιστεί με το ματς της μεζούρας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Μπορεί ο ίδιος να ανέβαλε τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, όμως η αθλητική δικαιοσύνη τον εξέθεσε καθώς «διέταξε» να γίνει. Τελείωσε» φαινόταν να λέει στον Μανούχο ο Γιάννης Παπαδόπουλος πριν ο διαιτητής ανακοινώσει την απόφαση του. Αυτό ο ρέφερι δεν το εξήγησε ποτέ! Για να μην θυμίσουμε την διαιτησία-πριονοκορδέλα στον Ολυμπιακό, στον αγώνα με την Κηφισιά.

Συμπέρασμα: Μανούχος και Διαμαντόπουλος έπρεπε να είχαν βγει εκτός πίνακα ένα χρόνο πριν.

Διαβάστε επίσης