Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαρούμενος για το χατ-τρικ ο Ελ Κααμπί

Χαρούμενος για το χατ-τρικ ο Ελ Κααμπί
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - 14:42

Πανηγύρισε χατ-τρικ ο «ερυθρόλευκος» Αγιούμπ Ελ Καμπί με το Μαρόκο κόντρα στο Κονγκό, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο διεθνής επιθετικός, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το έδειξε και με το Μαρόκο όπου δεν έμεινε μόνο στα δύο γκολ που πέτυχε μέσα σε 19' κόντρα στο Κονγκό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ολοκλήρωσε το παιχνίδι και με το χατ-τρικ. Αναλυτικότερα, στο 53ο λεπτό, ο Ουνάχι βρήκε εξαιρετικά με σέντρα τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε, ανεβάζοντας το σκορ στο 5-0. Επιπροσθέτως, πέτυχε το… ιδανικό χατ-τρικ καθώς βρήκε δίχτυα και με τα δύο πόδια (δεξί για το 3-0, αριστερό για το 4-0) και με το κεφάλι.

Ο 31χρονος επιθετικός, μετά από τα τρία τέρματα που σημείωσε στο πρόσφατο αυτό παιχνίδι, μίλησε στην διάσημη ιστοσελίδα «Kooora», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Όπως και άλλοι παίκτες, νιώθω μεγάλη χαρά και το πιο σημαντικό είναι να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς, που βγήκαν ικανοποιημένοι με την απόδοση, και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα». Και πρόσθεσε ο Αφρικανός επιθετικός του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων: «Ήταν σίγουρα μια όμορφη βραδιά και μια από τις υπέροχες βραδιές για την ομάδα του Μαρόκου. Δεν είμαι τόσο χαρούμενος με το χατ-τρικ, όσο με τη χαρά των οπαδών και νομίζω ότι έφεραν πίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο αναμνήσεις μαζί μας».

Κατέληξε ο Ελ Κααμπί, στα λεγόμενα του: «Ένα χατ-τρικ είναι καταπληκτικό σε κάθε αγώνα, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει με την εθνική ομάδα της χώρας σου. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος. Η χαρά μας αξίζει το προβάδισμα (9 βαθμοί), που μας φέρνει πιο κοντά στο το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης