Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ένας είναι ο δρόμος στην υπόθεση Φορτούνη!

Ένας είναι ο δρόμος στην υπόθεση Φορτούνη!
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - 12:22

Αρχίζουμε πάλι… Δεν χρειάζεται να υπερτονίσουμε τη σημασία της παρουσίας στην ομάδα του Ολυμπιακού, του Κώστα Φορτούνη. Τον ρόλο τον οποίο έχει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Την καταλυτική του παρουσία στην ομάδα και το πόσα προσφέρει, ειδικά φέτος με την κατάκτηση του Conference League. Δεν χρειάζεται να τα αναδείξουμε αυτά, είναι η αλήθεια… Δεν χρειάζεται να πείσουμε κανέναν, για να το πούμε απλά, για το ποιος είναι ο Κώστας Φορτούνης και για το τι είναι ικανός να κάνει, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Είναι μια καλά δομημένη ομάδα επί Μεντιλίμπαρ, ο Θρύλος και ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο «Φόρτου» εκείνον του «μαέστρου». Και πρέπει η προσπάθεια παραμονής του να έχει επιτυχία. Είναι σημαντικό ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής να παραμείνει εδώ και πρέπει η Διοίκηση να βρει τον τρόπο, όπως χθες το έκανε με τον Κωνσταντή Τζολάκη, ο Φορτούνης να βάλει την υπογραφή του, σε νέο συμβόλαιο.

Καμία αμφιβολία δεν έχει κανένας ΓΑΥΡΟΣ, ότι θα γίνει αυτό που πρέπει. Ο Φορτούνης είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, στην σεζόν των 100 χρόνων του Συλλόγου και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ξέρει καλά. Και πρόθεσή του είναι να τον «δέσει» εδώ. Αυτό και πρέπει να γίνει.

Διαβάστε επίσης