Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε πολλά μέτωπα…

Σε πολλά μέτωπα…
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 - 11:46

Το έχουμε ξαναγράψει και είναι αλήθεια. Η διαδικασία των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων με παίκτες και ομάδες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι μια περίεργη ιστορία. Διότι μπορεί μια υπόθεση να τελειώσει εύκολα και γρήγορα, αλλά μπορεί να εμφανιστούν και «εμπόδια» στην πορεία που να ανατρέψουν ό,τι είχε προηγηθεί.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και μέλη της Διοίκησης κάνουν τις κινήσεις του για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός, αλλά και να ολοκληρώσουν τις εκκρεμότητες των συμβολαίων που λήγουν.

Η περίπτωση του Κωνστανή Τζολάκη είναι η πιο προχωρημένη από όλες και με την επιστροφή του από την Εθνική θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκονται οι συζητήσεις για ανανέωση τόσο με τον Κώστα Φορτούνη όσο και με τον Στέφαν Γιόβετιτς.

Την ίδια ώρα οι Πειραιώτες δίνουν σκληρή μάχη για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο, του Ντάνιελ Ποντένσε από την Γουλβς, αλλά και του Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα. Παράλληλα στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην πρόταση που του έχουν κάνει για νέο διετές συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης