Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εισήγηση και τα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ!

Η εισήγηση και τα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ!
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 13:04

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού παραμένει σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του Conference League, ένας τίτλος που ίσως οι… απέναντι δεν θα τον κατακτήσουν και πρέπει να τον εκμεταλλευτούν άπαντες στο Λιμάνι

Ολα αυτά μελετώνται και αναλύονται από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στελέχη της Διοίκησης σε συζητήσεις που κάνουν ενόψει της νέας σεζόν. Μίας σεζόν ιστορικής, καθώς ο Σύλλογος κλείνει 100 χρόνια ζωής και ο πήχης πρέπει να ανέβει, να τα σαρώσει όλα.

Ο Βάσκος τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα, αν κι εφόσον αυτό είναι εφικτό, οι 14-15 παίκτες που έφτασαν την ομάδα υπό τις οδηγίες του μέχρι την κατάκτηση της Ευρωκούπας. Ήδη έχουν γίνει κινήσεις και υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση, κυρίως σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων και οι εξαγορές των ρητρών, σύμφωνα με όσα έχει εισηγηθεί η τεχνική ηγεσία.

Με άλλα λόγια, Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ θέλουν η ομάδα να στηριχθεί σε εκείνους που έχουν μάθει το σενάριο από τη σεζόν που έφτασε στο τέλος της και να προσθέσουν εκείνα τα κομμάτια που λείπουν στο παζλ, προκειμένου να γίνει ακόμη πιο λαμπερό, αλλά και μεγαλύτερο.

Υπό την έννοια ότι ο 63χρονος κόουτς δεν θέλει να στηριχθεί μόνο σε εκείνους που τράβηξαν πέρυσι το περισσότερο κουπί, αλλά να εμπλουτίσει το ρόστερ και με άλλους 9-10 ακόμη ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να δώσουν μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά και περισσότερο βάθος στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης