Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παράνοια» από τον κόσμο του Θρύλου, πάνω από 11.000 διαρκείας

«Παράνοια» από τον κόσμο του Θρύλου, πάνω από 11.000 διαρκείας
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 - 13:49

Η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού, από το πρώτο... δευτερόλεπτο της ιστορίας του, είναι ο κόσμος του. Για την ακρίβεια, ο «πύρινός» του κόσμος, όπως λέει και ο ύμνος του Θρύλου. Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αποδεικνύουν συνεχώς και με κάθε τρόπο, την «τρέλα» τους για τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο, τη μεγάλη τους αγάπη!

«Τρέλα», λοιπόν, με τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Εντυπωσιακός αριθμός, πάνω από 11.000 περσινοί κάτοχοι διαρκείας έχει ανανεώσει ήδη τη θέση του στο «κάστρο» του Θρύλου για την ιστορική χρονιά 2024-25, τη σεζόν των 100 χρόνων!

Τρομερό νούμερο, με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να κλείνουν ήδη 11.000 θέσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για την κατάκτηση του Conference League, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την ανυπομονησία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Να σημειωθεί, ότι οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν online το φετινό τους έως αύριο (11/6) στις 17:00.

Διαβάστε επίσης