Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μια σεζόν «όνειρο» για τον Ολυμπιακό, «εφιάλτης» για τους... άλλους

Μια σεζόν «όνειρο» για τον Ολυμπιακό, «εφιάλτης» για τους... άλλους
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024 - 20:41

Ο Ολυμπιακός, από τις 29/5, είναι Κυπελλούχος Ευρώπης, γράφοντας ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Θρύλος είναι ο μόνος σύλλογος στην Ελλάδα με ευρωπαϊκό τρόπαιο στον «βασιλιά» των σπορ. Και όπως ξέρετε, με την κατάκτηση του Conference League, «τρελάθηκε» όλη η χώρα και συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι από χαρά και περηφάνια, οι... άλλοι από «πόνο» (αβάσταχτο).

Ωστόσο, για το ευρωπαϊκό έπος των Πειραιωτών δεν «πόνεσαν» μόνο οι «πράσινοι», «κίτρινοι», «ασπρόμαυροι» (και όχι μόνο) φίλαθλοι, αλλά όλοι οι... απέναντι και τα ΜΜΕ τους, «πορτοκαλί» και μη. Οι «αντικειμενικοί» δεν μπορούν να... χωνέψουν ακόμα, την τεράστια ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού, κάνοντας προπαγάνδα καθημερινά! Ολη η Ευρώπη (συνεχίζει να) αποθεώνει τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να προκαλεί, παράλληλα, «εφιάλτες» στους... απέναντι.

Εξάλλου, δεν είναι μόνο η κατάκτηση του Conference League από τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο. Πέραν του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου σε επίπεδο Ανδρών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι Πειραιώτες σήκωσαν και το UEFA Youth League, το Champions League Νέων. Σε όλη την Ευρώπη, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μόνο ο Ολυμπιακός του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη έχει πανηγυρίσει ευρωπαϊκά σε επίπεδο Ανδρών και Κ19, σε μία σεζόν!

Ο κόσμος του Θρύλου ζει ένα «όνειρο», δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα το ιστορικό γεγονός, το μέγεθος της επιτυχίας της κατάκτησης του Conference League!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ομάδα που «ονειρεύονται». Ναι, έτσι ονειρεύονται τον Ολυμπιακό οι ΓΑΥΡΟΙ. Ωστόσο, για τους Πειραιώτες τα όνειρα δεν σταματούν! Το μότο του ηγέτη του Θρύλου είναι αντιπροσωπευτικό: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε (We keep on dreaming)».

Διαβάστε επίσης