Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το θέμα του αμυντικού μέσου στην πρώτη… γραμμή!

Το θέμα του αμυντικού μέσου στην πρώτη… γραμμή!
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024 - 12:25

Η κινητικότητα στον Ολυμπιακό σχετικά με την απόκτηση παικτών σε καίριες θέσεις του ρόστερ είναι έντονη. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και οι συνεργάτες του έπιασαν ξανά δουλειά για να προσεγγίσουν περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός «καίγεται» για παίκτες στο κέντρο της άμυνας, στα πλάγια της μεσαίας γραμμής, στο κέντρο αλλά και ίσως στην επίθεση, αναλόγως πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς.

Εκεί που ο προπονητής μοιάζει να μην θέλει περαιτέρω καθυστερήσεις, είναι στην απόκτηση του πρώτου από τους δύο χαφ που έχει εισηγηθεί να αποκτηθούν. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει άμεσα αμυντικό και κεντρικό μέσο για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής και η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Ο Βάσκος προπονητής με βάση το πλάνο και το σχεδιασμό της ενδεκάδας θέλει τρεις κεντρικούς μέσους και αυτή τη στιγμή οι σίγουροι που υπάρχουν στην ομάδα του Πειραιά είναι οι Έσε, Τσικίνιο που του ανήκουν. Ο Ντάνι Γκαρθία αναμένεται να προστεθεί στην παρέα, αφού η περίπτωση του είναι προχωρημένη.

Από ‘κει και πέρα είναι ανοιχτό το θέμα του Όρτα, αφού θα πρέπει να πληρωθεί μία οψιόν ύψους 6 εκατ. ευρώ. Ο Ιμπόρα είχε στα σχέδια του να επιστρέψει στη Λεβάντε, αλλά οριστική απόφαση δεν υπάρχει, ο Καρβάλιο τελειώνει το συμβόλαιο του και στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ δεν ήταν, ενώ ο Αλεξανδρόπουλος είναι δανεικός και από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα ο Βάσκος δεν βρήκε ξανά χρόνο συμμετοχής. Μένει να δούμε τι θα συμβεί.

Διαβάστε επίσης