Ο Θρύλος «χτίζει» το «αύριο» (και) με την πείρα του Γιόβετιτς!

Ερχόμενος συνήθως από τον πάγκο, ο Στέφαν Γιόβετιτς έδωσε πολύτιμες βοήθειες στον φετινό Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την εμπειρία του. 34 συμμετοχές, οκτώ τέρματα και τέσσερις ασίστ, με κορυφαία στιγμή εξ αυτών, χωρίς αμφιβολία, το γκολ μέσα στην Τόπολα, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ιστορικό 1-6.
Όπως γίνεται αντιληπτό, μόνο καλό κάνει η παρουσία του Σέρβου στράικερ στο Θρύλο. Αυτό θέλουν να εκμεταλλευθούν οι «ερυθρόλευκοι» και να πάρουν την πείρα που χρειάζονται από αυτόν, ώστε να «χτίσουν» σε στέρεες βάσεις την «επόμενη μέρα» του συλλόγου.
Επιθυμία του Ολυμπιακού και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι να παραμείνει στο λιμάνι ο Γιόβετιτς, ως ο «κρυφός άσος» που προέρχεται από τον πάγκο. Θα γίνουν και σχετικές κουβέντες, τις προσεχείς ημέρες, όμως τόσο ο παίκτης, όσο και η ομάδα θέλουν να συνεχίσουν μαζί.