Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαμαντόπουλος: Για δες ποιος μιλάει!

Διαμαντόπουλος: Για δες ποιος μιλάει!
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 23:10

Δεν βλέπουν τα χάλια τους κρίνουν και τους ξένους διαιτητές που έρχονται να σφυρίξουν στην Ελλάδα. Το... διέπραξαν, πρώτα ο Σιδηρόπουλος, και ακολούθησε ο Διαμαντόπουλος. Μα, καλά δεν έχουν καθρέπτη;

Εχει ξεκινήσει προσπάθεια απαξίωσης των ξένων διαιτητών και μάλιστα από τους Ελληνες συναδέλφους τους. Τη σκυτάλη, προσοχή μην τα μάθει η UEFA!, από τον Σιδηρόπουλο πήρε ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ο οποίος, επίσης, έκρινε αρνητικά τη διαιτησία της Γαλλίδας Στεφανί Φραπάρ στον τελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Αρης 1-0, όπου ήταν τέταρτος διαιτητής.

Κατ' αρχήν γελάνε και τα τσιμέντα με την κριτική των Διαμαντόπουλου, Σιδηρόπουλου, επειδή όλοι οι φίλαθλοι θυμούνται τα κραυγαλέα λάθη τους και τις αλλοιώσεις των αποτελεσμάτων. Γελάνε τα τσιμέντα και με την απίθανη ΚΕΔ των Φρόιντφελντ, Μάνταλου που όχι μόνο δεν τιμωρεί τους διαιτητές, επειδή η κριτική σε συναδέλφους τους απαγορεύεται από τον κανονισμό, αλλά τους δίνει άδειες να κάνουν δηλώσεις. Αρα, η ΚΕΔ είναι συνυπεύθυνη.

Ο Διαμαντόπουλος δήλωσε, στην ΕΡΑ Σπορ, ότι τα όποια λάθη της Φραπάρ ήταν και για τις δυο ομάδες χωρίς πρόθεση να ευνοήσει ή να αδικήσει κάποια. Ακόμη, μίλησε και για τους Πολωνούς που αντικατέστησε στο περσινό παιχνίδι ΑΕΚ-Αρης, υπερασπιζόμενος την απόφαση, ενώ σημείωσε ότι είχαν μια συμπεριφορά η οποία συνολικά δεν συνηθίζεται από ξένους διαιτητές, αν και οι Πολωνοί αρνήθηκαν ότι μέθυσαν. Σημειώστε ότι ο Ρατσκόφσκι έκανε και αλκοτέστ.

Αντιγράφουμε το άρθρο 73, παράγραφος στ i, σχετικά με το τι ορίζεται ως διαιτητικό παράπτωμα: «Η λόγω ή έργω υβριστική, απρεπής, ανάρμοστη ή εν γένει απάδουσα προς τα χρηστά αθλητικά ήθη συμπεριφορά προς τα μέλη των πάσης φύσεως οργάνων διοίκησης του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας, η προφορική ή έγγραφη διατύπωση δυσμενών κρίσεων, στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των ανωτέρω προσώπων», στα οποία πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται και οι διαιτητές.

Για να δείτε τι γίνεται στη διαιτησία: Η Φραπάρ είναι ελίτ διαιτήτρια και την κρίνει ο Διαμαντόπουλος ο οποίος είναι στην τελευταία (2η) κατηγορία της UEFA! Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής ρέφερι έχει κάνει πολλά λάθη υπέρ της ΑΕΚ.

Μήπως, μετά από όλα αυτά, πρέπει στα ντέρμπι να μπαίνουν ξένοι τέταρτοι διαιτητές; Όπως φαίνεται οι Ελληνες δεν βοηθάνε τους αλλοδαπούς!

Διαβάστε επίσης