Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ολυμπιακός: «Αντίο Αίγινα, σας ευχαριστούμε» (photo)

Ολυμπιακός: «Αντίο Αίγινα, σας ευχαριστούμε» (photo)
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 17:48

Ο Ολυμπιακός, εδώ και μια βδομάδα και... κάτι, είναι Κυπελλούχος Ευρώπης, γράφοντας ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Θρύλος είναι ο μόνος σύλλογος στην Ελλάδα, με ευρωπαϊκό τρόπαιο. Και όπως ξέρετε, με την κατάκτηση του Conference League, «τρελάθηκε» όλη η χώρα και συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι από χαρά και περηφάνια, οι... άλλοι από «πόνο».

Ο κόσμος των Πειραιωτών θέλει να δει την «βαριά» κούπα του Conference League από κοντά, να φωτογραφηθεί μαζί της, να έχει στο... άλμπουμ του αυτή την τεράστια, ιστορική στιγμή!

Στην Αίγινα, λοιπόν, ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είχε αυτή την ευκαιρία, είδε από κοντά την ιστορική ευρωκούπα! Σήμερα, Σάββατο (8/6), το τρόπαιο του Conference League του Θρύλου... επισκέφτηκε την Αίγινα και γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι του νησιού «τρελάθηκαν» από τη χαρά τους, ακόμη περισσότερο, αφού βρέθηκαν σε απόσταση... αναπνοής από το ιστορικό ευρωπαϊκό, τον τίτλο του Conference League.

Μάλιστα, το «παρών» στην Αίγινα, έδωσε και η ευρωκούπα των Νέων του Ολυμπιακού, αυτή του UEFA Youth League (Κ19), του αντίστοιχου Champions League!

Σε μήνυμά της στα social media, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έγραψε: «Αντίο Αίγινα! Σας ευχαριστούμε».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης