Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έπαιξε βασικός ο Κάρμο!

Έπαιξε βασικός ο Κάρμο!
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 12:51

Επικράτησε με αντίπαλο το Εσουατίνι και «σκαρφάλωσε» στη 2η θέση του 4ου ομίλου των προκριματικών στην αφρικανική ζώνη για το Παγκόσμιο Κύπελλο η Ανγκόλα, έχοντας τον Νταβίντ Κάρμο στο αρχικό σχήμα.

Με τον υψηλόσωμο αμυντικό, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό από την Πόρτο και υπάρχει επιθυμία παραμονής του στους Πειραιώτες αν και η ρήτρα των «δράκων» μοιάζει… απλησίαστη, να είναι βασικός και να βοηθάει με την παρουσία του να κρατήσει το μηδέν και πάλι, η ομάδα του επικράτησε 1-0 και έφτασε τους πέντε βαθμούς, παραμένοντας αήττητη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε με το «καλημέρα», αφού ο επιθετικός της Ανγκόλα, Μαμπουλού βρήκε δίχτυα με γυριστή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ζέλσον Ντάλα για το 1-0, εκμεταλλευόμενος και την κακή έξοδο του Ντλαμινί.

Σημειώνεται πως ο Κάρμο έπαιξε σε 20 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, ενώ συνολικά «μέτρησε» 35 συμμετοχές, αφού είχε προλάβει να παίξει και σε 15 αγώνες με την Πόρτο, πριν μπει στο… ψυγείο από τον Σέρτζιο Κονσεισάο και οδηγηθεί στην δεύτερη ομάδα των «δράκων» για ένα διάστημα. Η χρηματιστηριακή αξία του Κάρμο είναι στα 12 εκατ. ευρώ αυτή τη στιγμή και μετά την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ θα μπορούσε να ανέβει και άλλο.

Διαβάστε επίσης