Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα 50 γκολ του Μεντιλίμπαρ στον Θρύλο

Τα 50 γκολ του Μεντιλίμπαρ στον Θρύλο
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024 - 23:05

Ο τελικός με αντίπαλο την Φιορεντίνα, στις 29/5, στην «OPAP Arena», ήταν ο 23ος αγώνας του Ολυμπιακού κάτω από τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στην άκρη του πάγκου. Μάλιστα, στην αναμέτρηση αυτή, όλα κρίθηκαν από ένα γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Με τον Μαροκινό επιθετικό να σκοράρει το 50ο τέρμα του Θρύλου με τον «Μέντι» προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο Μεντιλίμπαρ σε 23 αγώνες, είχε 16 νίκες, τρεις ισοπαλίες αλλά και τέσσερις ήττες. Τα γκολ ήταν 50 «ενεργητικό» για τους Πειραιώτες, ενώ δέχτηκαν συνολικά 27.

Να σημειωθεί, πως και το πρώτο γκολ με τον 63χρονο προπονητή στο τιμόνι, επιτεύχθηκε στις 15/2, στο 1-0 με αντίπαλο την Φερεντσβάρος και σκόρερ ήταν και πάλι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός άσος ήταν σε τρομερή κατάσταση μετά από την άφιξη του από το Copa Africa και την άφιξη του «Μέντι» και σκόραρε τα 20 από τα 50 γκολ του Ολυμπιακού, ενώ αξίζει να τονίσουμε, πως ο δεύτερος σκόρερ του θρύλου με τον Μεντιλίμπαρ προπονητή, ήταν αρκετά πιο πίσω. Συγκεκριμένα ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε με 6 γκολ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, πάντως, ήταν και κορυφαίος σε δημιουργία με διψήφιο αριθμό ασίστ. 10 συνολικά. Μένει να δούμε πως θα είναι η πορεία του Μεντιλίμπαρ έχοντας κάνει και προετοιμασία το καλοκαίρι, με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος στα τέλη Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης