Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζέλσον αποφασισμένος να «αρπάξει» την «ερυθρόλευκη» ευκαιρία!

Ο Ζέλσον αποφασισμένος να «αρπάξει» την «ερυθρόλευκη» ευκαιρία!
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024 - 21:59

Το κίνητρο μετά την κατάκτηση του Conference League αυξάνεται για πολλούς ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό και σίγουρα, από αυτούς δεν μπορεί να λείπει ο Ζέλσον Μάρτινς.

Αθλητικός, αεικίνητος, αλλά και πολύ άτυχος, συνάμα. Οι δύο μυϊκοί τραυματισμοί του προσπάθησαν να σβήσουν, όμως μάταια, αφού η ποιότητά του και το παρελθόν του δεν ξεχνιούνται. Διόλου τυχαία δεν έχει παίξει σε ομάδες όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Ατλέτικο Μαδρίτης, διόλου τυχαίο επίσης δεν είναι το γεγονός ότι έφτασε να κοστίζει έως και 50 εκατομμύρια ευρώ.

Κάθε άλλο, μάλιστα. Ήδη έχει 15 συμμετοχές με δύο γκολ, τρεις ασίστ και κυρίως, αθόρυβη δουλειά. Όσο είναι και ο ίδιος σχεδόν, αφού η συνέπεια τον διακρίνει. Πρώτος στους πανηγυρισμούς για το «όνειρο... τρελό» που πραγματοποιήθηκε, πρώτος και εξ αυτών που θέλουν να αποδείξουν πράγματα στην προετοιμασία και να «χτίσουν» την αγωνιστική τους βελτίωση, όσον αφορά στην ερχόμενη, απαιτητική και ιστορική σεζόν (λόγω των 100 χρόνων του Θρύλου).

Αυτό θέλει και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που υπολογίζει σε αυτόν και τον θέλει δυναμωμένο, ώστε να τρυπήσει το «ταβάνι» του, αφού ξέρει ότι και ο ίδιος έχει το κίνητρο να αποδείξει πράγματα σε όλους στον Ολυμπιακό και να ανταποδώσει τη στήριξή τους.

Διαβάστε επίσης