Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «1000άρι» του Μεντιλίμπαρ στο ιστορικότερο ματς του Θρύλου!

Το «1000άρι» του Μεντιλίμπαρ στο ιστορικότερο ματς του Θρύλου!
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024 - 21:02

Σπουδαίος από κάθε άποψη ο δεύτερος ευρωπαϊκός τίτλος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε δύο χρόνια. Και αυτό διότι ως προπονητής του Ολυμπιακού έφτασε στην επίτευξη ενός τεράστιου milestone.

Συγκεκριμένα, στέφθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης με το Θρύλο στο 1000ό παιχνίδι της προπονητικής του καριέρας. Εκ των οποίων μάλιστα, το 1/2 (ήτοι 500 αγώνες) στη La Liga, τη Νο.1 κατηγορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Τι καλύτερο για έναν προπονητή να ζει τέτοιες στιγμές, σε ένα τόσο ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο! Αποθέωση στην «OPAP Arena», αποθέωση στον Πειραιά και την Πλατεία Κοραή και μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, που και ο ίδιος ανταποδίδει.

Όπως λέει το στενό περιβάλλον του, το πήρε ως... δώρο από το ίδιο το ποδόσφαιρο και το χαίρεται σαν παιδί. Μάλιστα, έχει λατρέψει τόσο την Ελλάδα, όσο και τους Έλληνες, περισσότερο ακόμα κι από όσο εκείνοι τον ίδιο.

Η ανταμοιβή της προσπάθειας ενός ανθρώπου που τον τελευταίο χρόνο, έχει παίξει σε δύο τελικούς, έχοντας περάσει το... βάσανο του να προσπαθεί να σώσει ομάδες από τον υποβιβασμό.

Διαβάστε επίσης