Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δεν χωνεύουν με τίποτα το Ευρωπαϊκό του Θρύλου και έχουν καταντήσει γραφικοί!

Δεν χωνεύουν με τίποτα το Ευρωπαϊκό του Θρύλου και έχουν καταντήσει γραφικοί!
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024 - 16:52

Δεν έχουν και τίποτα να ζήσουν, από το παρόν. Και έχουν, έτσι, να… θυμούνται. Πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα στον πλανήτη που ζει με τις… αναμνήσεις της. Και αυτές ακόμη… υπό αμφισβήτηση είναι και όλη η πλάση τις βλέπει με… μισό μάτι, μετά από αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας… Για το «πράσινο» παραμύθι για το Γουέμπλεϊ, λέμε… Το «έπος του Γούμπλεϊ», όπως το αποκαλούν οι δικοί τους, το «Χουντέμπλεϊ», όπως το αποκαλούμε εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ και όλοι οι άλλοι, γύρω-γύρω… Και όχι επειδή έτσι μας κάπνισε, ε; Αλλά με… μαρτυρίες!

Αντίθετα, με εμάς, που πριν από μία εβδομάδα, κατακτήσαμε τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο. Ο Θρύλος έγινε η πρώτη ομάδα είναι στην Ελλάδα, που σηκώνει ευρωπαϊκό τρόπαιο στον «βασιλιά» των σπορ, το ποδόσφαιρο. Με τους Πειραιώτες να «τσακίζουν» (1-0) την Φιορεντίνα στην «OPAP Arena», στην παράταση, στον συγκλονιστικό τελικό του Conference League, με «χρυσό» σκόρερ τον «killer» Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ωστόσο, για τον ΒΟΘΡΟ και συγκεκριμένα τα πράσινα «φερέφωνα» συνεχίζουν να παρουσιάζουν ως μεγαλύτερη επιτυχία από την κατάκτηση του Conference, το παραμύθι του Γουέμπλεϊ , όπου το κατάφερε με την Χούντα. Βγαίνει και λέει ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟ, Τότης Φυλακούρης και πουλάει τρέλα, συγκρίνοντας την αποτυχία της ομάδας του με την επιτυχία του Ολυμπιακού, σαν την Porsche με τη Suzuki».

Κλάψαμε από τα γέλια, πραγματικά ξανά!

Το ξέρουμε ότι δεν το χωνεύεται, αλλά πρέπει να το συνηθίσετε από εδώ και πέρα!

Έχετε καταντήσει γραφικοί, υμνώντας έναν χαμένο τελικό, στον οποίο ξέρουν μέχρι και οι… πέτρες πως φτάσατε εκεί.

Διαβάστε επίσης