Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αγώνες και το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» διεθνών

Οι αγώνες και το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» διεθνών
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024 - 15:05

Στους 7 ανέρχονται οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν δράση στην διακοπή των Εθνικών Ομάδων του Ιουνίου. Από αυτούς, μάλιστα, οι τέσσερις είναι βασικά στελέχη της «ερυθρόλευκης» 11άδας.

Ας δούμε αναλυτικά τους διεθνείς του Ολυμπιακού που θα αγωνιστούν τις προσεχείς ημέρες με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, αφού πλέον δεν υπάρχει δράση.

Οι Γιώργος Μασούρας, Κωνσταντής Τζολάκης, Ανδρέας Ντόη και Παναγιώτης Ρέτσος θα παίξουν με την Εθνική μας, στο φιλικό της Παρασκευής (7/6) με την Γερμανία στο «Borussia Park», στο Γκλάντμπαχ, αλλά και στο φιλικό της Τρίτης (11/6) με την Μάλτα, πιθανότατα στην OPAP Arena.

Πέρα από τους Έλληνες του Ολυμπιακού έχουμε και τους ξένους. Πιο συγκεκριμένα, o Σαντιάγκο Έσε έκανε μαγική σεζόν με τον Θρύλο με αποκορύφωμα η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες, με αποτέλεσμα να επιλεχθεί από τον Μασεράνο για την προετοιμασία της Εθνικής Αργεντινής Κ23 ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η «Αλμπισελέστε» θα δώσει δύο φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα της Παραγουάης (08/10 – 10/10). Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα δώσει δύο ματς με το Μαρόκο για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Αμερικής-Μεξικού-Κανάδα. Την Παρασκευή (7/6) θα αντιμετωπίσει την Ζάμπια, ενώ, τέσσερις μέρες μετά θα αντιμετωπίσει το Κονγκό.

Τέλος, ο Στέφαν Γιόβετιτς έχει να παίξει με το Μαυροβούνιο δύο φιλικά, με το Βέλγιο (05/06, 21:30) εκτός έδρας και με την Γεωργία (09/06) εντός.

Διαβάστε επίσης