Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H αξιολόγηση των δανεικών

H αξιολόγηση των δανεικών
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024 - 11:55

Την απόλυτη προσοχή του στη νέα σεζόν έχει στρέψει ο Ολυμπιακός, του οποίου ο σχεδιασμός, σε όλα τα επίπεδα, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Φυσικά, όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση προπονητή. Όμως, δεν είναι η μόνη υπόθεση που «καίει».

Συγκεκριμένα, ένα από τα μείζον ζητήματα που απασχολούν έντονα τους «ερυθρόλευκους», έχει να κάνει με τους παίκτες που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί. Ποδοσφαιριστές που δε βρήκαν χώρο και ρόλο στο ρόστερ των Πειραιωτών την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη νέα σεζόν είχε τονίσει πως θέλει να δουλέψει με ένα ρόστερ 24 παικτών. Ο Βάσκος προπονητής θα πρέπει να προχωρήσει και σε ένα ξεσκαρτάρισμα των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στην ομάδα, όπως θα είναι και οι περιπτώσεις των δανεικών.

Συγκεκριμένα δανεικοί είναι οι Μπιέλ στην Άουγκσμπουργκ, Μπα στην Μπασακσεχίρ, Πέπε στην Πάφο, Ραμόν στην Κουϊαμπά Εσπόρτε, Αγκιμπού Καμαρά και Κούντε στον Ατρόμητο, Χόλσγκροουβ στην Εστορίλ, Βρουσάι στην Ρίο Άβε, Ανδρούτσος στην Οσνάμπρικ και Λοβέρα στην Ροσάριο.

Ίσως η μοναδική περίπτωση που θα έχει μία ευκαιρία να διεκδικήσει την παραμονή του είναι ο Πεπ Μπιέλ, αλλά και αυτό είναι «μετέωρο». Τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα τον έχει ο «Μέντι» για όλους, οπότε σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι.

Διαβάστε επίσης