Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» από τον κόσμο του Θρύλου, «έφυγαν» περισσότερα από 6.000 διαρκείας

«Τρέλα» από τον κόσμο του Θρύλου, «έφυγαν» περισσότερα από 6.000 διαρκείας
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024 - 20:20

Η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού, από το πρώτο... δευτερόλεπτο της ιστορίας του, είναι ο κόσμος του. Για την ακρίβεια, ο «πύρινός» του κόσμος, όπως λέει και ο ύμνος του Θρύλου. Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αποδεικνύουν συνεχώς και με κάθε τρόπο, την «τρέλα» τους για τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο, τη μεγάλη τους αγάπη!

Ξεπέρασαν, λοιπόν, τις 6.000 οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν! Κάτι που σημαίνει, ότι σχεδόν ένας στους τρεις περσινούς κατόχους διαρκείας έχει ανανεώσει ήδη τη θέση του στο «κάστρο» του Θρύλου για την ιστορική χρονιά 2024-25, τη σεζόν των 100 χρόνων!

Εντυπωσιακός ο αριθμός, με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να κλείνουν ήδη 6.000 θέσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για την κατάκτηση του Conference League, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την ανυπομονησία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Να σημειωθεί, ότι οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν online το φετινό τους έως τις 11/6 στις 17:00.

Διαβάστε επίσης