Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κλάμα και η «δικαίωση» του Κάρμο και η επιθυμία των «ερυθρόλευκων»

Το κλάμα και η «δικαίωση» του Κάρμο και η επιθυμία των «ερυθρόλευκων»
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024 - 19:42

Η αναγέννηση της ανασταλτικής γραμμής του Ολυμπιακού οφείλεται κυρίως σε έναν άνθρωπο. Τον Νταβίντ Κάρμο, που στον Πειραιά ήρθε με σκοπό να βρεί τη δική του «γη της επαγγελίας». Και τα κατάφερε!

Από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο και την άσχημη σχέση του με τον προπονητή του στην πρώτη ομάδα, Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο δανεισμό του στον Ολυμπιακό και την τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας του Θρύλου, του Conference League. Λογικό ήταν να ξεσπάσει.

Σε μία από τις πιο υποτιμημένες στιγμές του τελικού του Conference League, ο Πορτογάλος αμυντικός έχει φύγει από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και κλαίει με λυγμούς στο χορτάρι της «OPAP Arena». Μόλις έχει καταλάβει ότι αυτό που έψαχνε τόσο πολύ βρίσκεται εδώ, στην Ελλάδα, στον Πειραιά, στον Ολυμπιακό.

Το είπε κιόλας ο ίδιος σε δηλώσεις του, ότι δικαιώθηκε για την επιλογή του να παίξει για τους «ερυθρόλευκους». Σα να βροντοφωνάζει «Θέλω να μείνω για πάντα εδώ», αυτό δείχνουν όλα τα σημάδια και η ΠΑΕ είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την επιθυμία του. Θα τα δώσει όλα η διοίκηση των Πειραιωτών, θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει.

Μαζί με τις υπόλοιπες ανανεώσεις δουλεύεται έντονα και αυτή του Νταβίντ Κάρμο, στον οποίο ο Ολυμπιακός και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βλέπουν το μέλλον της άμυνας του Πειραϊκού συλλόγου, θεωρώντας τον ως ένα από τα καλύτερα στόπερ που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του Θρύλου.

Άλλωστε, για αυτό, η κατάκτηση του Conference League αποτελεί αδιαφιλονίκητο πειστήριο.

Διαβάστε επίσης