Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ να μείνεις!

Εδώ να μείνεις!
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024 - 16:15

Είναι ένας σοβαρός ποδοσφαιριστής, υψηλότατου επιπέδου και, στ’ αλήθεια, μία τρομερή μονάδα, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποτελεί ένα μοναδικό, ξεχωριστό κεφάλαιο, για τον Ολυμπιακό της εποχής μας και κάθε συζήτηση, για την απόκτηση του από την Γουλβς, η οποία θα σημάνει την παραμονή του Πορτογάλου παικταρά στο λιμάνι και για τα επόμενα χρόνια, μόνο χαρά μπορεί να φέρνει στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού βλέπει πάντοτε μπροστά. Παίζοντας πάντοτε με τις πιθανότητες και την τύχη, αφού χρειάζεται να έχεις και αυτούς τους δύο παράγοντες με το μέρος σου, όταν κάνεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών, οι παράγοντες του Ολυμπιακού διαβάζουν άριστα τις καταστάσεις και προχωρούν στις καλύτερες αποφάσεις. Τις σωστές αποφάσεις. Ο κ. Μαρινάκης έχει δείξει, με τις κινήσεις του, ειδικά τα τελευταία χρόνια, ότι έχει περάσει τον Ολυμπιακό σε άλλο επίπεδο επαφής με το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σε άλλο επίπεδο εύρεσης παικτών. Σε άλλο επίπεδο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, με συλλόγους και παίκτες, για μεταγραφές, πωλήσεις, δανεισμούς (in-out).


Η πρόθεση της Διοίκησης του Ολυμπιακού να κρατήσει στο λιμάνι τον Ποντένσε, έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της εξέδρας, φέρει χαρά στις τάξεις των φιλάθλων. Ο Πορτογάλος εξτρέμ κάτοχος, πια, του Conference League, φαίνεται να μη θέλει να αποχωριστεί το Λιμάνι και πιέζει την Γουλβς να τον παραχωρήσει στους Πειραιώτες. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις με την υπόθεση του και ευελπιστούμε να ολοκληρωθούν με τις δύο πλευρές χαρούμενες.


Διαβάστε επίσης