Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινήσεις ουσίας, εμπιστοσύνη σε «Mέντι» και «τρέλα» από τον κόσμο του Θρύλου!

Κινήσεις ουσίας, εμπιστοσύνη σε «Mέντι» και «τρέλα» από τον κόσμο του Θρύλου!
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024 - 16:45

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη «υποκλίθηκε» στον άθλο του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου. Όχι μόνο στην ιστορία του Θρύλου, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, γενικότερα.

Πάμε, όμως, στην «επόμενη μέρα». Εκεί, όπου ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» και είναι σε πλήρη εξέλιξη. Βλέποντας κανείς το πώς έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Θρύλου, μέχρι στιγμής, αντιλαμβάνεται ότι οι κινήσεις που θα γίνουν, «δείχνουν» ακριβώς το πώς λειτουργεί και σκέφτεται ο Βάσκος Στρατηγός. Δεν θα είναι πολλές και ούτε λεγόμενες βόμβες. Και εξηγούμε...

Ο Βάσκος τεχνικός ακολουθεί τις αρχές του, δεν τις αλλάζει με τίποτα και για κανέναν. Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και στο σκέλος της μεταγραφικές ενίσχυσης του Ολυμπιακού. Τις τελευταίες ημέρες, ανάμεσα στον προπονητή των «ερυθρολεύκων» και τη διοίκηση έγινε η πρώτη και σημαντικότερη κουβέντα, προκειμένου να καθοριστούν οι άξονες για το τι θα αλλάξει στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο έμπειρος κόουτς κινήθηκε σε απόλυτα λογικά πλαίσια και στο σκέλος των ανανεώσεων, αλλά και σε εκείνο της ενίσχυσης. Το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να επισημανθεί, είναι ότι ο «Μέντι» δεν είναι ο προπονητής που διώχνει παίκτες για να φέρει τους «δικούς» του.

Εχει αξιολογήσει άριστα το υλικό, πήρε από τον κάθε παίκτη το καλύτερο που μπορούσε και είναι αποφασισμένος, σε συνεργασία με την Διοίκηση, να δημιουργήσει ένα ακόμα καλύτερο και δυνατότερο σύνολο για νέες επιτυχίες.

Όπως και να ‘χει, η εμπιστοσύνη στον Μεντιλίμπαρ και στα «θέλω» του, είναι τεράστια! Είναι καθολική! Τόσο στις τάξεις της ομάδας, όσο και στους ΓΑΥΡΟΥΣ που τον αποθεώνουν μαζικά, σε κάθε περίσταση! Μια εμπιστοσύνη που αποτυπώνεται και στα εισιτήρια διαρκείας που «εξαφανίζουν» καθημερινά οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι «διψάνε» για την ομάδα τους και ανυπομονούν για το πρώτο επίσημο ματς στο Ναό.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα και για ένα πράγμα θα πρέπει να είμαστε σίγουροι! Ότι τα καλύτερα έρχονται...

Διαβάστε επίσης