Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το επόμενο… όνειρο τρελό στο Μπιλμπάο!

Το επόμενο… όνειρο τρελό στο Μπιλμπάο!
Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024 - 16:41

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, αλλά και για τον φετινό Ολυμπιακό. Η κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής είναι μονάχα το επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται μέσα στο σύλλογο.

Ο Θρύλος είναι τεράστιος παντού. Το είπε και ο ηγέτης του. Οι μικροί δεν είναι και τόσο μικροί, σύμφωνα με το Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά και την κατάκτηση του Champions League, κάτω των 19 ετών. Ο διόσκουρος της κούπας των Ανδρών, που «σφραγίζει» μία μοναδική επιτυχία και, παράλληλα, τον επαγγελματισμό που υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού, ο οποίος διαφαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.

Στις 29 Μαΐου στην «ΟPAP Αrena», ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φιορεντίνα κατέκτησε μια θέση στον… ήλιο με τον Στρατηγό «Μέντι» να βάζει την σφραγίδα του. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός εκτός από την απόλυτη επιτυχία τού να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο, «παίζει» κι ένα πολύ καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν και θα είναι η πιο μεγάλη επιτυχία μετά την κατάκτηση της Κούπας, μετά από μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά.


Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, καθώς η πραγματικότητα ενός συλλόγου που γιγαντώνει το brand name του μέρα με τη μέρα, εδραιώνεται στην ελίτ. Με μόνο του σκοπό να μονιμοποιηθεί εκεί.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μίλησε για τον τελικό του Europa League που αποτελεί πλέον το νέο όνειρο τρελό, αρχής γενομένης την «χρυσή» σεζόν των 100 χρόνων, όπου ο τελικός γίνεται στην πατρίδα του «Μέντι», το Μπιλμπάο και συγκεκριμένα στο «Σαν Μαμές» έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο του δικού μας Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο ολόκληρος Οργανισμός «λοκάρει» εκεί και πουθενά άλλου. Για άλλη μία ευρωπαϊκή κορυφή!

Διαβάστε επίσης