Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γλέντι Καραπαπά στα φερέφωνα λόγω Ευρωπαϊκού! (photo)

Γλέντι Καραπαπά στα φερέφωνα λόγω Ευρωπαϊκού! (photo)
Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024 - 10:11

Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να πραγματοποιεί τα όνειρα της, αυτή είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός. Τόσα χρόνια χλευασμού, ξεπληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, το βράδυ της Τετάρτης (29/5) και που; Μέσα στην «OPAP Arena».

Μας λέγανε «δεν κάνετε διπλά». Κάναμε και διπλά, τα περισσότερα πλέον από κάθε άλλη ομάδα. Μας λέγανε «δεν φτάνετε ούτε στους 16». Και φτάσαμε όχι μια, αλλά πέντε φορές. Μας λέγανε «δεν φτάνετε στα προημιτελικά». Φτάσαμε κι εκεί. «Ναι, αλλά ημιτελικό;», μας... ζάλιζαν. Πήγαμε, φέτος. «Ναι, αλλά τελικό;». Πώς είπατε; Σωστά. Το κάναμε και αυτό. Μέχρι εκεί μίλαγαν. Aλλά ο δυνάστης τους τους... έκλεισε τα σπίτια.

Ατελείωτος ο... πόνος. Πολύ μεγάλος. Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού από την ομαδάρα του Μεντιλίμπαρ, μάλλον δεν έκατσε... καλά σε κάποιους. Είχαν ετοιμάσει τα κείμενα τους για να σπιλώσουν τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που δεν θα τα κατάφερνε και να πανηγυρίζουν ως γνωστοί αντί-Ολυμπιακοί!

Όπως ήταν λογικό, ο Κώστας Καραπαπάς θέλησε μέσα στο «μεθύσι» της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού θέλησε να πικάρει τον Βόθρο, με μια ανάρτηση στα social media, γράφοντας το εξής.

Διαβάστε επίσης