Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Να... περάσει ο επόμενος, τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Κόντης

Να... περάσει ο επόμενος, τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Κόντης
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 - 18:07

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, είχαν ακουστεί τα... πάντα για τον Ολυμπιακό. Ότι η κατάσταση τείνει στο χάος και ότι αλλάζει τους προπονητές σαν τα... πουκάμισα. Τελικά, ωστόσο, στο τέλος της χρονιάς ο Θρύλος βρέθηκε να κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο, με πρωτεργάτη τον Βάσκο, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Το πρόβλημα φαίνεται πως το έχουν... άλλοι. Για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διώξει τον μόνο προπονητή που φαινόταν να τον βάζει σε σωστή... ρότα, τον Ιβάν Γιοβάνονιτς. Επειτα, έφερε τον Φατίχ Τερίμ, κάνοντας ξεκάθαρη δήλωση για πρωτάθλημα, λόγια όμως που αποδείχθηκαν του... αέρα.

Ο Τούρκος φεύγει... κλοτσηδόν και η χρονιά ολοκληρώνεται με τον Χρήστο Κόντη. Το Κύπελλο μπορεί να κατακτήθηκε, στον τελικό-παρωδία με τον Άρη, ωστόσο ο μέχρι πρότινος προπονητής του «τριφυλλιού» αποχώρησε, και αυτός. Όχι μόνο από τον προπονητικό θώκο, αλλά και τον πάγκο του Παναθηναϊκού, γενικότερα.

Με την εξής λιτή ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Χρήστο Κόντη.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σε μία κρίσιμη περίοδο και μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κόντη και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής διαδρομής τους».

Διαβάστε επίσης