Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τον Ελ Αραμπί στον Ελ Κααμπί, το απόλυτο «deja vu»! (videos)

Από τον Ελ Αραμπί στον Ελ Κααμπί, το απόλυτο «deja vu»! (videos)
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 - 13:40

Όλοι βρίσκονται σε... έκσταση για την κατάκτηση της πρώτης ευρωπαϊκής κούπας από ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατέκτησε το Conference League, στέλνοντας τους ΓΑΥΡΟΥΣ στα... ουράνια.

Ο Θρύλος ξέρανε την Φιορεντίνα στην «OPAP Arena», στην παράταση, στον συγκλονιστικό τελικό του Conference League, με «χρυσό» σκόρερ τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Στο 116ο λεπτό του τελικού, ο Έσε έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μαροκινός φορ μπήκε στη φάση με το κεφάλι, στέλνοντας την μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα του Τερατσάνο και χαρίζοντας το βαρύτιμο τρόπαιο στους Πειραιώτες (1-0).

Πρόκειται για ένα γκολ που γράφτηκε πιο χρυσές σελίδες στην σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, όπως και ένα άλλο γκολ τέσσερα χρόνια πριν στο Λονδίνο με πρωταγωνιστή και πάλι έναν Μαροκινό. Τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Tότε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει κόρνερ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο Μασούρας εκτελεί η μπάλα σταματάει στα σώματα, ο Ομάρ με αυτοθυσία δίνει και πάλι στον Έλληνας μεσοεπιθετικό, εκείνος θα κάνει τη σέντρα και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα κάνει το 1-2 και θα στείλει τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης