Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάρμο: «Μια ζωή ευγνώμων στον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να απαντήσω τώρα για το μέλλον»

Κάρμο: «Μια ζωή ευγνώμων στον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να απαντήσω τώρα για το μέλλον»
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 - 15:50

Ηγετική φυσιογνωμία, με το «καλημέρα», έχει γίνει στην άμυνα του Ολυμπιακού ο Νταβίντ Κάρμο. Ο Πορτογάλος στόπερ από την πρώτη του μέρα στο Λιμάνι κερδίσει τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» και όχι μόνο. Στην ομάδα έχουν να λένε για την επαγγελματική του συμπεριφορά, ενώ και εκείνος από την πλευρά του όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα.
Αναμφίβολα, ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε τεράστια επιδραστικότητα και μεγάλη συμμετοχή στον τίτλο του Ολυμπιακού.
Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε με δανεισμό και υψηλή οψιόν αγοράς από την Πόρτο, μίλησε σε πορτογαλικά ΜΜΕ μετά τον ερυθρόλεκυκο θρίαμβο και άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του.
Ο Κάρμο ρωτήθηκε και απάντησε:
Για το πώς περνάει στον Ολυμπιακό: “Αισθάνομαι καλά. Μπορείτε να δείτε ότι όταν τα πάμε καλά εκτός αγωνιστικού χώρου, τα πράγματα εντός γηπέδου γίνονται πιο εύκολα. Βρήκα μια οικογένεια εδώ και είμαι χαρούμενος που ήρθα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον Ολυμπιακό γι’ αυτές τις στιγμές».
Για το μέλλον του: “Αυτό που θέλω για το μέλλον είναι να κερδίσουμε τους δύο προκριματικούς αγώνες με την Ανγκόλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα δούμε”.

Διαβάστε επίσης