Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Συγκλονιστικός Ποντένσε: «Είπαν ότι δεν πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα, όμως εγώ ήθελα αυτούς που με αγαπούν»

Συγκλονιστικός Ποντένσε: «Είπαν ότι δεν πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα, όμως εγώ ήθελα αυτούς που με αγαπούν»
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 - 11:05

Ο Ντανιέλ Ποντένσε απέδειξε και πάλι, πως είναι ποδοσφαιριστής γεννημένος για μεγάλα παιχνίδια. Φαίνεται πως του... πηγαίνουν και με το παραπάνω. Ο Πορτογάλος παικταράς ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στον τελικό με την Φιορεντίνα και γενικά καθόλη την διάρκεια της σεζόν για τους Πειραιώτες.

Ο «κοντός» αγωνίζεται ως δανεικός στους «ερυθρόλευκους» από τη Γουλβς και η παραμονή στο… λιμάνι της καρδιάς του δεν είναι δεδομένη, αλλά μέσω των δηλώσεων δείχνει ότι πεποίθηση του για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε στην πορτογαλική τηλεόραση:

«Στα 100 χρόνια του συλλόγου κανείς δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβη σήμερα, δεν έχω συνέλθει. Θα το συνειδητοποιήσουμε καθώς περνά ο καιρός. Η σχέση μου με την Ελλάδα είναι πολύ ιδιαίτερη. Ήρθα εδώ σε μια δύσκολη κατάσταση, μετά στην Αγγλία ένιωσα ότι δεν με εκτιμούσαν όπως θα ήθελα και επέστρεψα στο σπίτι όπου με αγαπούν πολύ.

Έκανα μεγάλες θυσίες για να επιστρέψω και πολλοί είπαν ότι δεν είναι για μένα το σωστό βήμα, ότι δεν είναι το φυσιολογικό να αφήσω την Premier League για να γυρίσω. Εγώ όμως πιστεύω στον εαυτό μου και στις πεποιθήσεις μου. Πολέμησα, πιστεύω ότι τα πήγα πολύ καλά και βοήθησα την ομάδα και αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν τόσο πολύ. Αυτός ο κόσμος έχει μια θέση στην καρδιά μου»

Διαβάστε επίσης