Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ηγετική ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά και η αποθέωση από τον κόσμο του Θρύλου! (videos)

Η ηγετική ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά και η αποθέωση από τον κόσμο του Θρύλου! (videos)
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 - 04:42

Εφτασε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά πρώτος πρώτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γνωρίζοντας καθολική αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που βρίσκεται σε παράνοια, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου πέρασε μέσα από το πλήθος που έχουν δημιουργήσει στο κέντρο του Πειραιά οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι ήταν πολύ εκδηλωτικοί με τον αρχιτέκτονα των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων, παίρνοντάς τον μέχρι και αγκαλιά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ηγετική ομιλία από τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Ο ηγέτης του Θρύλου μίλησε στον κόσμο του Ολυμπιακού, συγκινημένος και έδωσε το... σύνθημα για τη συνέχεια. Παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνια του για το ευρωπαϊκό έπος του Ολυμπιακού, μίλησε για τον αγαπημένο του Πειραιά, για την Ελλάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο μεγαλύτερος οπαδός του Ολυμπιακού. Από μικρό παιδί, δίπλα στην ομάδα, δίπλα στη μεγάλη του αγάπη. Η χαρά του δεν κρύβεται. Εξάλλου, η κατάκτηση του ευρωπαϊκού αποτελεί τεράστια δικαίωση για αυτόν. Για τους κόπους του, για τις επενδύσεις του, για όλα όσα έχει κάνει (και θα συνεχίσει να κάνει) για τον Ολυμπιακό.

Τα πλάνα που έρχονται από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ξεπερνούν κάθε φαντασία και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης