Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τζολάκης: «Να πάρουμε το ευρωπαϊκό και να γιορτάσουμε όλοι μαζί»

Τζολάκης: «Να  πάρουμε το ευρωπαϊκό και να γιορτάσουμε όλοι μαζί»
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 - 20:18

«Δίψα» για το ευρωπαϊκό από όλους στον Ολυμπιακό, που βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του! Άπαντες ζουν για το «όνειρο τρελό» και φυσικά από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους παίκτες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Κωνσταντίνου Τζολάκη. Ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης της Πόλης βλέπει μονάχα κούπα, αδημονεί για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα (29/5, 22:00), ενώ θέλει στο τέλος της βραδιάς να γίνει…ένα με τον κόσμο για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Conference League, όπως είπε στο επίσημο σάιτ της UEFA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζολάκη:

«Όλη η ομάδα είναι χαρούμενη, πολύ χαρούμενη και ανυπομονεί να παίξει αυτόν τον αγώνα. Πολύ απλά περιμένουμε τη σέντρα για να απολαύσουμε τη βραδιά, τίποτα άλλο. Νομίζω ότι για να νικήσουμε θα χρειαστούμε ένα πολύ υψηλό επίπεδο πνευματικής συγκέντρωσης. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία πριν από μια εβδομάδα και απόψε θα είμαστε στις κατάλληλες συνθήκες για να πάμε καλά, να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία και να κατακτήσουμε το τρόπαιο Μακάρι να είναι χαρούμενοι οι φίλοι μας, είναι η πρώτη φορά στα 99 χρόνια ιστορίας που ο Ολυμπιακός παίζει για ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ελπίζω να το πάρουμε και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Διαβάστε επίσης