Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Φτερά στα πόδια, καρδιά μεσ´ στα στήθια… που δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια!

Φτερά στα πόδια, καρδιά μεσ´ στα στήθια… που δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια!
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 - 10:17

Φτερά στα πόδια, καρδιά μεσ´ στα στήθια…Remaining Time-0:00 FullscreenMute

που δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια.

Στους στίχους του Μίμη Βασιλειάδη, του πρώτου ιστορικού ύμνου του Ολυμπιακού, αντικατροπτίζονται όλα όσα περιμένουν να δουν από τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ τα εκατομμύρια των φίλων της ομάδας στην ιστορική περίσταση που έχουν μπροστά τους.

Άπαντες αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για το πιο απαιτητικό ματς της καριέρας τους που καλείται να βγάλει εις πέρας ο φετινός Ολυμπιακός. Την ίδια ώρα άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο βγάζουν μια φοβερή αύρα αισιοδοξίας πως μπορούν να τα καταφέρουν και να φύγουν με το τρόπαιο από την OPAP Arena.

Αυτό το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών που προκρίθηκε με δύο νίκες επί της Φερεντσβάρος, που προκρίθηκε μετά από εντός έδρας ήττα με 4-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και που πέταξε εκτός την Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία στα πέναλτι, διέλυσε με δύο νίκες το φαβορί της διοργάνωσης και την 4η της Premier League Άστον Βίλα, δεν φοβάται τίποτα και κανέναν και έχει αποκτήσει λόγω αυτών των αποτελεσμάτων φοβερά επίπεδα αυτοπεποίθησης.


Πρώτος από όλους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πιστεύει στην ομάδα του και στο ποδοσφαιρικό του σχέδιο και γι’ αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ως προς αυτό, ούτε στον τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα.

Στόχος του Ολυμπιακού, η πρώτη ευρωπαϊκή κούπα ελληνικού συλλόγου. Ακόμα μία απόδειξη πως ότι ονειρεύονται οι άλλοι, ο Ολυμπιακός το ζει.

Να δείξει ότι το όνομά του γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα ανά τη Γηραιά Ηπειρο. Αυτή τη φορά, ωστόσο, με προορισμό την κατάκτηση του Conference League, μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μια βραδιά που περιμένουν, τόσα χρόνια, όλοι οι Ολυμπιακοί. Που περίμεναν τα 21 αδέρφια στον ουρανό! Τον Θρύλο στον τελικό.

Δεν περνάνε οι ώρες, δεν περνάνε τα δευτερόλεπτα, για να δούμε τον Ολυμπιακό, τη μεγάλη μας αγάπη, να αγωνίζεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για το όνειρο... τρελό!


Διαβάστε επίσης