Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Βαλβέρδε, Ραφίνια και Γκιγιέρμε στην Ελλάδα, παρέλαση αστέρων του Θρύλου στον τελικό!

Βαλβέρδε, Ραφίνια και Γκιγιέρμε στην Ελλάδα, παρέλαση αστέρων του Θρύλου στον τελικό!
Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 - 23:38

Ολοι παρών στη μεγαλύτερη βραδιά του Θρύλου! Κανείς δε θέλει να χάσει το μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα. Και αυτό φαίνεται από την προσέλευση όχι μόνο των ΓΑΥΡΩΝ, αλλά και των σημαντικών μορφών της ιστορίας του συλλόγου που θα βρίσκονται στην «OPAP Arena» για την σπουδαία αναμέτρηση.

Πολλά είναι τα ονόματα που θα παρελάσουν από τη Νέα Φιλαδέλφεια και έχουν συνδέσει το όνομά τους με τους Πειραιώτες. Για αρχή, ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται ήδη στη χώρα μας, προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό. Ο Βάσκος προπονητής έχει γράψει τη δική του ιστορία με τον Θρύλο και δεν μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη αυτή βραδιά, στηρίζοντας παράλληλα το φίλο του, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτός ήταν που πρότεινε τον «Μέντι» στον Ολυμπιακό, κάνοντάς του το μεγαλύτερο «δώρο».

Από εκεί και πέρα, στη χώρα μας βρίσκεται και μία μορφή της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού. Ο λόγος φυσικά για τον Γκιγιέρμε, που αγωνίστηκε στα μέρη μας για δύο χρόνια (2018-20), έχοντας σημαντική προσφορά στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2019-2020.

Επιπλέον, τον τελικό αναμένεται να παρακολουθήσει και ο Ραφίνια. Παρά το σύντομο πέρασμά του από το Λιμάνι, ο Βραζιλιάνος αμυντικός φαίνεται πως δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και θέλει να ζήσει το πιο σημαντικό βράδυ της 99χρονης ιστορίας του.

Σε αυτή τη λίστα αναμένονται να προστεθούν κι άλλα ονόματα, που θα έρθουν στην Ελλάδα για να δουν το Θρύλο να κάνει αλήθεια ένα όνειρο τρελό. Όλοι μαζί για την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης