Το «πάλεψε», αλλά «λύγισε» η Κ17 του Ολυμπιακού στον τελικό

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού το... πάλεψαν όσο μπορούσαν απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Αθ. Διάκος», ωστόσο λύγισαν στις λεπτομέρειες και ηττήθηκαν με 1-0 στον μεγάλο τελικό της Super League Κ17.
Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, η ομάδα του Τάσου Πάντου έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο στάθηκε άτυχη και «έπεσε» μαχόμενη από το γκολ που σημείωσε στο 41ο λεπτό ο Μύθου, έπειτα από ασυνεννοησία της «ερυθρόλευκης» άμυνας.
Ένα κλειστό ματς σε γενικές γραμμές, με τους Έφηβους του Θρύλου να χάνουν από μία ανεπανάληπτη ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο. Ο Τζαμαλής βρέθηκε «φάτσα» με το τέρμα στο 19ο λεπτό, ωστόσο ο Μπελέρης αποσόβησε τη φάση, παρά το αρχικό του λάθος στην εκτίμηση της φάσης. Ακόμα και μετά το γκολ που δέχθηκαν, οι «ερυθρόλευκοι» παραμόνευαν συνεχώς στην εστία του ΠΑΟΚ, με τον Τζαμαλή να βγαίνει στην κόντρα, αλλά να μην προλαβαίνει για πολύ λίγο τον Μπελέρη, με τη συμπλήρωση 90 λεπτών.
Δεν απείλησε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος, δεχόμενος το γκολ σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που ο αντίπαλός του πάτησε περιοχή. Στο 8' ο Γεωργακόπουλος απέκρουσε το σουτ του Στύλου, ενώ στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου ο Γκιόκα αστόχησε μπροστά στον κίπερ των Πειραιωτών.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Δημήτρης Ορφανός): Μπελερής, Τσιότας, Βυρσωκινός, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας, Παπανικόπουλος, Στύλος, Μύθου, Ντούνγκα
Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Γεωργακόπουλος, Φράγκος, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Γιωτόπουλος, Φλούδας, Φίλης, Πλις, Βασιλακόπουλος, Μιχαηλίδης, Τζαμαλής.