Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Αν πάρουμε δύο ή τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους θα είναι κάτι φανταστικό»

Μπαρτζώκας: «Αν πάρουμε δύο ή τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους θα είναι κάτι φανταστικό»
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 - 15:17

Ο Θρύλος της Ευρώπης σε όλα τα σπορ είναι μπροστά στην πιο μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Πιο συγκεκριμένα, διεκδικεί τρία ευρωπαϊκά τρόπαια μέχρι την επόμενη Τετάρτη (29/5) με αφετηρία το Final-4 της Euroleague, ενδιάμεσα τη ρεβάνς στον ευρωπαϊκό τελικό του European Cup στο χάντμπολ και τέλος τον σπουδαίο τελικό του Conference League για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Παράλληλα ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο σύλλογος θα έχει τη δυνατότητα σε μία βδομάδα να διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης σε τρία διαφορετικά αθλήματα: μπάσκετ, ποδόσφαιρο και χάντμπολ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για την σπουδαία και ιστορική εβδομάδα του ευρωπαίου Ολυμπιακού:

«Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους για την ομάδα μας. Οι Έλληνες ξέρουμε πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας. Τι σημαίνει το πάθος που αυτός ο σύλλογος κι αυτή η φανέλα δημιουργούν στους φιλάθλους. Πώς επηρεάζουν τη ζωή τους. Εγώ που έχω αρκετά μεγάλο δείγμα τέτοιων ανθρώπων, ξέρω πόσο χαρούμενοι είναι με ό,τι έχει καταφέρει η ομάδα. Ακόμα και με το πόλο, πήγαμε τελικό στο γυναικείο. Με το βόλεϊ. Ξέρετε, ο Ολυμπιακός είναι αυτό το πράγμα. Αν καταφέρουμε αυτή την εβδομάδα να κατακτήσουμε έστω κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο για την ομάδα, θα είναι πολύ σημαντικό. Αν καταφέρουμε δύο ή τρεις θα είναι κάτι φανταστικό. Μακάρι».

Διαβάστε επίσης