H Αθήνα ντύνεται στα χρώματα του τελικού του Conference League! (photos)

Την Πέμπτη (9/5), ο Ολυμπιακός έζησε μία μυθική βραδιά, έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία (μέχρι την επόμενη), αφού με δύο γκολ του φοβερού και τρομερού Αγιούμπ Ελ Κααμπί, «τσάκισε» (2-0, 6-2) την «πανάκριβη» Αστον Βίλα στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε πανάξια και θριαμβευτικά, στον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/5).
Μέχρι τις 29 Μαΐου η Αθήνα κινείται σε ρυθμούς τελικού Europa Conference League και οι προετοιμασίες κορυφώνονται.
Aναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:
Η Αθήνα και το ελληνικό φίλαθλο κοινό συνεχίζουν να ζουν στον παλμό του σπουδαίου τελικού του UEFA Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ Arena στις 29 Μαΐου στις 22:00 με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.
Μετά την ολοκλήρωση της σήμανσης του τελικού σε 16 σταθμούς του μετρό της πρωτεύουσας, ολοκληρώθηκε και η σήμανση στο σταθμό του Θησείου με τις εισόδους να "ντύνονται" στα χρώματα της διοργάνωσης και το μήνυμα Athens Final 2024 να κοσμεί αρκετά σημεία πέριξ του σταθμού.