Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το πλάνο του «Μέντι», για να πάρει τον ΠΑΟ!

Το πλάνο του «Μέντι», για να πάρει τον ΠΑΟ!
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 10:50

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη όλα τα θέματα, τούτη τη στιγμή. Επικεντρώνεται, μονάχα, στο ντέρμπι με τoν Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το οποίο έφτασε και είναι το πιο σημαντικό! Στόχος η νίκη και που το λέμε μόνο είναι… περιττό, αφού θεωρείται… αυτονόητο! Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος της αντιπάλου του. Και θέλει να το δείξει ξανά στο γήπεδο. Να το δείξει συνοδεύοντας το και με ένα αποτέλεσμα, όμως.

Ο κόουτς των Πειραιωτών πάντως, δείχνει στο μεγαλύτερο βαθμό να έχει κατασταλάξει στο πλάνο του έχοντας την σημαντική απουσία του τιμωρημένου Τσικίνιο. Με δεδομένο πως ο Ιμπόρα δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο, ο «Μέντι» καλείται να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στο ίδιο πλάνο, δίνοντας φανέλα βασικού δίπλα στους Ορτα και Εσε σε Καρβάλιο ή Αλεξανδρόπουλο ή θα πάει σε μία πιο επιθετική βερσιόν του 4-2-3-1 με Γιόβετιτς, Μαρτίνς ή Μασούρα να μπαίνουν στην ενδεκάδα και τον Φορτούνη πιθανότατα να πηγαίνει προς τον άξονα.

Μια ενδεικτική ενδεκάδα θα ήταν: Tζολάκης, Ρίτσαρντς, Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Εσε, Όρτα, Ιμπόρα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Διαβάστε επίσης

Όταν δεν παίζει ο Tσικίνιο…

Όταν δεν παίζει ο Tσικίνιο…

Ο Πορτογάλος παικταράς δεν θα αγωνιστεί λόγω καρτών στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Τι έχει συμβεί φέτος όταν έλειπε…

Κωδικός: «Άλωση» της Λεωφόρου!

Κωδικός: «Άλωση» της Λεωφόρου!

Κόντρα στον ΠΑΟ ο Θρύλος για να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν στο πρωτάθλημα και να κατακτήσει την τρίτη θέση. Σέντρα στις 20:00.