Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μια οικογένεια ο Ολυμπιακός, αποθέωσε Κάρμο ο Τσικίνιο!

Μια οικογένεια ο Ολυμπιακός, αποθέωσε Κάρμο ο Τσικίνιο!
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 20:20

Στη συνέντευξη του στο SPORTTV, ο Τσικίνιο μίλησε και για τον Νταβίντ Κάρμο, λέγοντας ότι ο κεντρικός αμυντικός που δόθηκε δανεικός από την Πόρτο στον Ολυμπιακό παίζει «σε πολύ υψηλό επίπεδο», κάτι που τον αφήνει πεπεισμένο ότι «το μέλλον θα είναι λαμπρό».

Επιπροσθέτως, ρωτήθηκε για τον Φώτη Ιωαννίδη, που είναι επιθετικός του αντίπαλου Παναθηναϊκού. Και αυτό διότι ο Έλληνας φορ βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα της Σπόρτινγκ και είπε, μεταξύ άλλων: «Επαιξα μόνο μία φορά εναντίον του, αλλά έκανε τη διαφορά. Είναι δυνατός, έχει στόχους, έχει πολύ ποιότητα. Χωρίς αμφιβολία, θα ήταν μια προστιθέμενη αξία για τη Σπόρτινγκ».

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της Μπενφίκα και τον προπονητή, Ρότζερ Σμίντ, σχολίασε: «Τρέφω ιδιαίτερη αγάπη για τον μάνατζερ, μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει. Μόνο καλά λόγια έχω να πω γι' αυτόν και προφανώς του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα ήθελα να μείνει, αλλά αν είναι καλύτερο να φύγει, ας είναι. Του εύχομαι τα καλύτερα, να έχει μεγάλη επιτυχία» και κατέληξε: «Πιστεύω ότι η ομάδα έμαθε πολλά από αυτή τη χαμένη σεζόν, είναι σε αυτές τις στιγμές που πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα. Είναι να δουλέψουμε πάνω σε λάθη για να έχουμε μια υπέροχη σεζόν τώρα».

Διαβάστε επίσης