Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τερατσιάνο: «Άξιος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό»

Τερατσιάνο: «Άξιος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό»
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 11:54

Μια «στροφή» πριν από το φινάλε του ιταλικού πρωταθλήματος, η Φιορεντίνα σχεδόν «σφράγισε» την παρουσία της στο επόμενο Conference League. Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού, υπό το βλέμμα του βοηθού του Χοσέ Λουίς Μεντίλιμπαρ, Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Νάπολι στο «Artemio Franchi», για την 37η αγωνιστική της Serie A.

Ο έμπειρος κίπερ των Βιόλα, Πιέτρο Τερατσιάνο χαρακτήρισε άξιο αντίπαλο τον Θρύλο και τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι του τελικού που θα διεξαχθεί στις 29 Μαϊου στην Αθήνα.

«Ξέρουμε ότι ο τελικός είναι ένας θεμελιώδης αγώνας, θέλουμε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της Φλωρεντίας. Ως στιλ παιχνιδιού, θέλουμε πάντα να δημιουργούμε, ήταν πάντα το δυνατό μας σημείο. Η Φιορεντίνα έχει πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα. Η προσοχή ωστόσο πρέπει να είναι μεγάλη, διότι σε έναν τελικό δεν μπορούμε να επιτρέψουμε λάθη. Θα αντιμετωπίσουμε έναν άξιο αντίπαλο, ξέρουμε ότι όλοι οι τελικοί είναι δύσκολοι, δεν υπάρχει φαβορί ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό, αλλά θέλουμε να τα δώσουμε όλα», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης